Har du set de nye Pokemon t-shirts? Vi har gjort det enkelt for dig at designe din egen Pokemont-shirt, og du kan vælge mellem motiver, citater eller statements omhandlende Pokemon. Du kan selv vælge den type af t-shirt du ønsker, og ud fra farve, motiv og citat få netop den t-shirt der matcher dig.

Alle vores t-shirts er fremstillet i lækkert bomuldsmateriale og er af høj dansk kvalitet. Med en Pokemon t-shirts fra A-teetude får du en unik t-shirt, der skiller sig ud fra mængden.

Vælg Model
Vælg Type
Vælg Farve
Vælg Kategori

169,00 DKK

169,00 DKK

169,00 DKK

169,00 DKK

169,00 DKK

169,00 DKK

169,00 DKK

169,00 DKK

Giv en særlig gave

Det er let at bestille en unik t-shirt hos os. Først starter du med at vælge model, og derefter type, farve og til sidst kan du vælge hvilket Pokemon motiv du ønsker. Giv en Pokemon t-shirt i gave eller forkæl dig selv med noget anderledes til garderoben. Vi har samlet forskellige udtryk, så du let kan finde den Pokemon der passer til din smag.

 

Mangler du en ny t-shirt

Dyk ned i vores sortiment af Pokemon t-shirts, og find det udtryk der passer til dit behov. Pokemon Go hitter over alt i verden og henvender sig til flere generationer af brugere. Vi tilbyder derfor også Pokemon t-shirts i børnestørrelser og som hoodies. Bestil din Pokemon t-shirt idag - så bliver det vidst ikke lettere at shoppe ny t-shirt.