Kødder du? Føkkboy?

Vi har samlet nogle af de populære udtryk fra SKAM og du kan nu designe din egen SKAM t-shirt med det motiv og din farve du ønsker. Den norske tv serie hitter i hele skandinavien og vi har derfor gjort det enkelt at forevige mange af de fantastiske udtryk, som allerede bruges af deres seere. I shoppen kan du vælge model, størrelse, farve og udtryk, så du får netop den t-shirt der passer til dig og dine behov.

Vælg Model
Vælg Type
Vælg Farve
Vælg Kategori

169,00 DKK

169,00 DKK

169,00 DKK

Enkelt at få en unik t-shirt

Vi har gjort det enkelt for dig at designe din egen SKAM t-shirt og du kan frit vælge mellem farve, model og udtryk. Med en t-shirt hos Ateetude får du en unik t-shirt, der ikke kan købes andre steder. Alle vores t-shirts er fremstillet ud fra danske standarder og i lækkert bomuldsmateriale. Vi tilbyder et sortiment du ikke finder andre steder og vi sender din ordre fra dag til dag.

 

Mere end en t-shirt

Unikke t-shirts fra A-teetude giver din garderobe et personligt præg. Vi har gjort det let at finde det udtryk, der matcher dit behov og med et personligt udtryk på tøjet, har du mulighed for at skille dig ud fra mængden.

Bestil din SKAM t-shirt i shoppen idag - så bliver det vidst ikke lettere at shoppe ny t-shirt.